لیست اختراعات سيد محمد كريم طباطبائي
امروزه طبق اعلام مراكز آماري و ذيصلاح كشور مصرف بي رويه قند و شكر در برنامه غذايي كشور سلامت جامعه را هدف قرار داده است كه در ايجاد اين نوع فرهنگ مصرفي غلط نبايد از حجم بالاي استفاده شكر در توليدات محصولات مختلف و در دسترس بودن و قيمت مناسب آن و همچنين مزه و طعم جذابي كه دارند غفلت نمود . متاسفانه روزانه شاهد آنيم كه بر آمار بيماري هاي همچون چاقي ، ديابت ، پوسيدگي دندان و عوارضي چون فشاري خون بالا ، انواع نارسايي هاي قلبي، اختلالات چشمي ، عصبي و كليوي و غيره افزوده ميشود . در اين بين از ديابت به سبب شيوع فراواني كه دارد امروزه به عنوان يك مشكل بزرگ بهداشتي ، اجتماعي، اقتصادي در سراسر دنيا ياد ميشود كه متاسفانه درمان قطعي نيز ندارد و بهترين درمان ، پيشگيري از ابتلا به آن است و يكي از مواردي كه در پيشگيري حائض اهميت است ، كاهش مصرف قند يا ساكاروز ميباشد . يكي از جايگزين هاي توصيه شده و مناسب براي تامين قند مورد نياز بدن و يا در مصارف غذايي بويژه در نوشيدن با چاي كه از قديم الايام تا به امروز همواره مورد توجه عام و خاص همچون حكما و اطبا بوده است مصرف ميوه هاي خشك شيرين است كه البته بنا به دلايلي تاكنون همچون در دسترس نبودن و يا زمان بر بودن و يا دشواري در آماده سازي آنها و يا به دليل فرم ، طعم و رايحه ي خاص شان به نسبت قند و شكر جايگاه متفاوتي در بازار مصرف داشته اند كه اين خود مشكلي براي ترغيب در امر جايگزيني است كه در اين ابداع با انجام يكسري فرآيند و نهايتا توليد يك تركيب گياهي جديد كه حاصل آن حل شدن عمده مشكلات جايگزيني است ميتوان در جهت تصحيح فرهنگ غذايي جامعه گامي برداشت . در ساخت اين تركيب ، توت خشك به عنوان ماده اصلي تركيب محسوب ميشود كه با عصاره ها و طعم دهنده ها و ادويه جات كاملا طبيعي و گياهي مثل عصاره گياه گزنه ، دارچين ، برگ شاه توت ، آويشن و غيره تركيب شده كه علاوه بر خواص شناخته شده و متعدد اجزا تشكيل دهنده آن در جهت فراسودمند شدن محصول ، با ايجاد جذابيت ظاهري و فرمينگ مناسب و هم پوشاني در طعم و ايجاد رايحه مطبوع و همچنين افزايش ماندگاري با استفاده از اسانس هاي گياهي اسبابي فراهم نمود كه از اين موهبت هاي طبيعي بيشتر استفاده نمائيم .
موارد یافت شده: 6